Rij huizen met riet en boompje ervoor

Bent u van plan uw woning te verkopen?

Graag zijn wij u van dienst. We houden belangrijke punten voor u in de gaten en kunnen u veel werk en door onze expertise mogelijk ook problemen besparen.

Heeft u interesse, maak dan een afspraak met ons.

Eén van onze makelaars zal dan bij u langs komen om een en ander door te spreken. Want een huis verkopen doe je niet zomaar. Verschillende vragen zullen aan de orde komen, zoals: heeft u al een andere woning op het oog, wanneer kan die worden opgeleverd, wilt u een te koop-bord in de tuin of juist niet, welke roerende zaken blijven er achter, enzovoort.

Uw woning wordt door de makelaar bekeken, belangrijke zaken worden genoteerd en er worden foto's gemaakt die in de brochure van uw woning worden verwerkt.

Natuurlijk wordt in overleg met u de vraagprijs van uw woning vastgesteld. We geven u daarin een advies, afgestemd op de marktomstandigheden.

We maken een bemiddelingsovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken staan. Die afspraken gaan ook over de courtage die we u bij verkoop in rekening brengen, en de te verrekenen advertentiekosten. Wij hanteren al vele jaren onze stelregel; geen resultaat, geen kosten.

En dan gaan we volgens uw wensen voor u aan het werk om te streven naar een snelle, gunstige verkoop van uw woning.

  • We plaatsen een presentatie van uw woning
  • In de etalages van onze kantoren,
  • Op onze website
  • In de woningkrant Zeeuws-Vlaanderen
  • In (landelijke) woningkranten en hun sites

Natuurlijk kijken we in ons woningzoekenden-bestand of daar gegadigden tussen zitten. Belangstellenden krijgen op aanvraag een exemplaar van de brochure.

In overleg wordt een afspraak gemaakt voor bezichtiging van uw woning. Eén van onze makelaars is daar altijd bij. Mocht zich iemand bij u aan de deur melden, dan kunt u die uiteraard naar ons kantoor doorverwijzen, daar heeft u ons voor.

We houden u op de hoogte van de afloop van die bezichtingingen en zeker streven we naar een zo gunstig mogelijke verkoopprijs.

Als dit resultaat bereikt is verzorgen we de koopovereenkomst voor u.

Reactieformulier - Ik wil mijn woning verkopen

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.