een heerlijk kantoordagje

de donkere zes weken

euro biletten tien twintig en vijftig

Op een dag als vandaag vind ik het best lekker om eens een echt kantoordagje te hebben... donker, killig, winderig.... alhoewel, eind van de middag toch weer een taxatie doen, ik neem maar een extra flitser mee voor de foto's... maar op zo'n dag kom je er weer achter wat een boel aan verschillende taakjes er moeten gebeuren... en op hoeveel verschillende manieren ik met mij team mensen kan helpen. Niet met het onderste uit de kan te halen (weet je, dan krijg je met dat deksel te maken) maar wel met op een verantwoorde manier er aan werken om voor de lange termijn iets goeds neer te zetten.... vandaag ook weer voor verschillende relaties gelukt, en dat is fijn! Bedankt dat we dat mogen doen mensen, we zijn inderdaad voor jullie aan het werk.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.