Over Hatéka financieel advies, verzekeringen en makelaardij o.z.

Hatéka Assurantie- en makelaarskantoor bestaat sinds 1917 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een kantoor waar u voor al uw financiële zaken terecht kunt. We beschikken over verschillende product-specialisten, zoals beëdigde makelaar-taxateurs, erkend hypotheekadviseurs, erkend verzekeringsagenten.

Ons kantoor is lid van Adfiz, adviseurs in financiële zekerheid. En daar zijn we best trots op, want maar 10% van de assurantiekantoren van Nederland is lid van die vereniging. Er worden dan ook hoge eisen gesteld aan het up-to-date houden van onze kennis op de verschillende gebieden waarop we actief zijn. En dat is belangrijk, want de financiële wereld ontwikkelt zich bijna dagelijks.

We werken onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Het bij ons kantoor onderbrengen van uw financiële diensten biedt u vele voordelen. U hoeft niet steeds uw verhaal opnieuw te doen, we hebben het overzicht van uw verzekeringen en verdere financiële situatie en kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn. Het scheelt u veel geregel. Ook wanneer u onverhoopt een keer een schadegeval overkomt nemen we de schadebehandeling in de hand. U moet immers de vergoeding krijgen waar u recht op heeft!

Op het gebied van onroerende zaken kunt u op ons rekenen. Onze makelaar-taxateurs zijn CRMT-KEMA gecertificeerd en zijn aangesloten bij VastgoedPro. Ook op dit gebied houdt dat in dat bijscholing regelmatig moet gebeuren, zodat we up-to-date blijven.